Barnas ukesmeny 3
Familiemat
Familiemat
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Handleliste for uka, middag
  • 600 gram kokt (trukket) renset hvit fisk (vi bruker torsk)
  • 2 pk karbonadedeig (du trenger ca 1000 g)
  • 800 gram laksefilet
  • 800 gram kyllingkjøttdeig
  • 1/4 boks kyllingskinke
  • 4 egg en skvett fløte, ca 1/2 dl 4 dl helmelk
  • 1 dl Creme Fraiche
  • 4 dl kokosmelk
  • 1/4 pakke fetaost
  • 200 gram ost, for eksempel Jarlsberg samt litt Mozarella
  • Smør
  • litt ruccolasalat
  • 7 grønne oliven
  • 2 snackpaprika eller vanlig paprika (rød)
  • 1/4 grønn paprika
  • 1/4 gul paprika
  • 4 fedd hvitløk
  • 1 kinesisk hvitløk (vi hadde 3 fedd “vanlig”)
  • 2 røde chili
  • 2 purre
  • 2 gulrøtter litt mais
  • 1/2 brokkoli 4 store sjampinjong
  • 4 ss revet ingefær
  • 1 rødløk
  • 1 løk (vanlig)
  • 10 cherrytomater 3 liter kyllingbuljong (enten egenlaget, ferdigkjøpt, eller 3 l vann med 6 kyllingbuljongterninger)
  • 2 boks hermetiske tomater, ca 400 gram litt fullkornsmakaroni (til fiskegrateng)
  • salt og pepper
  • 1/4 ts revet muskat
  • Oregano
  • basilikum (helst fersk, tørket går også bra).
  • 2-4 ss rød curry paste
  • 4 ss mel (hvetemel, speltmel, fibramel, til fiskegrateng)
  • 4,5 dl fint speltmel eller annet mel (til pizzabunn)
  • 2 ss knust kavring (eller griljermel)
  • Provencekrydder
  • litt ekstra virgin olivenolje, ca 1/2 dl Ris eller poteter til 4 stk aluminiumsfolie
  • 1/2 pk tørrgjær
  • Tweet This Post

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.