Nå finnes det sikkert unntak her som når det gjelder alt annet, men sånn i hovedsak… Dagens versjon er med en aldri så liten vri, vi har brunetkjøttet før det kokes
I tillegg til denne grunnoppskriften, tar jeg det jeg har, for eksempel, erter, rosenkål i biter, finhakket grønnkål, kikerter eller brune bønner, aspargesbønner, mais
Kjøtt i mørke. Kjøtt i mørke er en kraftig og smakfull gryte med lange tradisjoner. Kjøttet skal kunnes deles med en gaffel og sausen skal være tykk, kraftig og mørk ♥ ♥
Hjemmelaget salsa er selvfølgelig best, jeg har tidligere publisert hvordan jeg lager den her. Jeg laget burritos forrige helg og hadde brune bønner sammen med kjøttdeigen, to smaker som virkelig går godt sammen og det metter skikkelig
Salt svineknoke, en bit spekeskinke, strimlet svinekjøtt eller en annen rest av kjøtt. Legg svineknoke eller kjøttet du bruker i en kasserolle med kaldt vann, kok opp og la kjøttet koke over svak varme til det er ferdig
Fritt valg bare vegetar eller med kjøtt. Bland avocadokjøttet sammen med de andre ingrediensene og kjør guacomolen glatt med en stavmikser, eller bruk en gaffel til å mose guacomolen med
Hvis har innerkasserolle av metall med DuraCeramic-belegg, kan du steke kjøttet i kjelen, men det kan være like enkelt og brune det i en stekepanne når man lager en stor porsjon
Ha kjøttdeigen i en bolle. Ha hvitløksmør og litt olje i en panne på høy varme, stek potetene til de brune og crispy på utsiden, ca 4-5 minutter. 4-500 gram kjøttdeig. 4-500 gram kjøttdeig
La det brunes til en god nøttebrun farge på medium varme. Hjemmelagde saftige kjøttkaker…. Og helt klart en god brun saus som smaker som bestemors gode kjøttkakesaus
Legg de i en bolle med litt vann etterhvert som du skjærer de i skiver for å unngå at de blir brune. Visst du vil ha det uten kjøtt kan du erstatte kjøttet med feks bønner
Jeg bruner bestandig kjøttet før jeg steker det, for å stenge alle porene sånn at ikke kjøttsaften ikke skal sive ut og gjøre at kjøttstykket skal bli tørt