Hvordan brune kjøtt oppskrifter

Fårikål med brunet kjøtt

Fårikål med brunet kjøtt

Nå finnes det sikkert unntak her som når det gjelder alt annet, men sånn i hovedsak… Dagens versjon er med en aldri så liten vri, vi har brunetkjøttet før det kokes
Kjøtt i mørke

Kjøtt i mørke

Det brunedekjøttet og løken skal småkoke til det er blitt godt og mørt. Deretter siles kraften, og den brukes som basis for den brune sausen
Fyrrig kjøtt på hjertesalat

Fyrrig kjøtt på hjertesalat

Stek karbonade- og kjøttdeigen sammen i olivenolje. Limejuice tilsettes før du har oppi kjøttdeigen igjen
KALVEKJØTT BRUNET I PANNE

KALVEKJØTT BRUNET I PANNE

Feks, her er kalvekjøtt, men storfe og lam går nok like bra. Legg dem til side og brun kjøttet i stekepanne
Malt kjøtt i karrisaus

Malt kjøtt i karrisaus

I tillegg til denne grunnoppskriften, tar jeg det jeg har, for eksempel, erter, rosenkål i biter, finhakket grønnkål, kikerter eller brune bønner, aspargesbønner, mais

Kjøtt i mørke ♥ Tilberedt i trykkoker !!

Kjøtt i mørke. Kjøtt i mørke er en kraftig og smakfull gryte med lange tradisjoner. Kjøttet skal kunnes deles med en gaffel og sausen skal være tykk, kraftig og mørk ♥ ♥
Burritos med kjøtt og bønner

Burritos med kjøtt og bønner

Hjemmelaget salsa er selvfølgelig best, jeg har tidligere publisert hvordan jeg lager den her. Jeg laget burritos forrige helg og hadde brune bønner sammen med kjøttdeigen, to smaker som virkelig går godt sammen og det metter skikkelig
Lapskaus med brune bønner

Lapskaus med brune bønner

Salt svineknoke, en bit spekeskinke, strimlet svinekjøtt eller en annen rest av kjøtt. Legg svineknoke eller kjøttet du bruker i en kasserolle med kaldt vann, kok opp og la kjøttet koke over svak varme til det er ferdig
Taco med eller uten kjøtt

Taco med eller uten kjøtt

Fritt valg bare vegetar eller med kjøtt. Bland avocadokjøttet sammen med de andre ingrediensene og kjør guacomolen glatt med en stavmikser, eller bruk en gaffel til å mose guacomolen med
Hamburger og hvitløkstekte poteter

Hamburger og hvitløkstekte poteter

Ha kjøttdeigen i en bolle. Ha hvitløksmør og litt olje i en panne på høy varme, stek potetene til de brune og crispy på utsiden, ca 4-5 minutter. 4-500 gram kjøttdeig. 4-500 gram kjøttdeig
HJEMMELAGDE KJØTTKAKER I BRUN SAUS

HJEMMELAGDE KJØTTKAKER I BRUN SAUS

La det brunes til en god nøttebrun farge på medium varme. Hjemmelagde saftige kjøttkaker…. Og helt klart en god brun saus som smaker som bestemors gode kjøttkakesaus
Deilig lavkarbo lasagne

Deilig lavkarbo lasagne

Legg de i en bolle med litt vann etterhvert som du skjærer de i skiver for å unngå at de blir brune. Visst du vil ha det uten kjøtt kan du erstatte kjøttet med feks bønner
Langtidskokt elgstek med godt tilbehør!

Langtidskokt elgstek med godt tilbehør!

Jeg bruner bestandig kjøttet før jeg steker det, for å stenge alle porene sånn at ikke kjøttsaften ikke skal sive ut og gjøre at kjøttstykket skal bli tørt