Ved andre servering skal kjøttet skal skjæres i skiver og serveres med en sursøt løksaus, som også lages på suppekraften, grønnsaker fra suppen -og kokte poteter selvfølgelig
Kjøttet grilles på glovarm grill et par minutter og serveres straks. Kjøttstykkene dyppes i den samme bøtta med krydder, gjerne noe med rød farge, uansett hva det er for noe
Jeg gledet meg hver gang denne retten sto på menyen ombord. Det salte lammekjøttet har fått koke en stund, flesket er lagt i, og løken med istukne nellikspiker gir, sammen med laurbærbladene en deilig smak til retten
Del vaniljestangen i to på langs. Kutt av topp og bunn på selleristilken. Skjær vekk skallet på sitrusfruktene slik at alt det hvite, bitre skallet er borte
Smak på den nå. Denne enkle salaten er en av de beste jeg har laget på lenge. 1 hjertesalat. Appelsin parfait på 1-2-3Pasta med laks i ostesausDel på. 1 hjertesalat
Lag saus etter anvisning på posen. Brun kjøttet 2-3 minutter på hver side, og legg det over i sausen. Senk temperaturen og la det trekke 20-30 minutter, til kjøttet slipper beinet
Brun kjøtt og stek hakket løk. )4 ss smør4 ss hvetemel8-9 dl kraft/buljong1 kg oksekjøtt i biter2 løksalt/pepperSmelt smøret og ha i hvetemel. Ha dette i sausen og la småkoke på lav varme til kjøttet i ca 3 timer, kjøttet skal være skikkelig mørt. 1 kg oksekjøtt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.