Hvordan du ønsker kjøttet er opp til deg. Skal ikke steke lenge, bare få en tynn stekeskorpe. Ta ut kjøttet en god stund før du skal bruke det sånn at det får romtemperatur
Grilltiden avhenger av tykkelse, hvor mye du liker det stekt osv. Her hos oss gir vi imidlertid sjelden grillen noen vinterferie, og griller hele året så lenge været tillater det
Jeg har sett oppskrifter på andre tyttebærrører hvor de bruker enten melis og sukker. Her ble flatbrødet dyppet i røren lenge etter at kjøttet var fortært
Så neste gang du skal ha en litt forseggjort lørdagsmiddag, hvorfor ikke velge kanin. Det fantastisk milde, smakfulle kjøttet har vært underskattet i årtier, sannsynligvis mest på grunn av krigen, hvor man rett og slett ble lei dem
Da var kjøttet klart til å stekes. Siden jeg syntes det er artig å ta kjente slagere og piffe dem opp litt mer i smaken så var det også det som skjedde med dagens hovedingrediens – svin indrefilet
Skal du først ha en god biff er indrefilet tingen, men skal jeg være helt ærlig synes jeg entrecote er like så godt og har mye mere smak enn indrefilet, i og med at entrecote har mere fett, og har fettet mere fordelt i kjøttet , det er fettet som gir den gode smaken på kjøttet
Kjøttet legger du over midten, der hvor du ikke har varme rett under. Nå skal det være perfekt rosa inni (i mitt tilfelle, som lot det ligge på litt for lenge og i tillegg har et altfor dårlig steketermometer som ikke er lett å putte riktig på plass, ble det helt gjennomstekt)