Her kommer oppskrift på tilberedningav kjøttet, hasselbakte poteter og soya-rødvinssaus. Start med å skrelle potetene og skjære skiverav dem (ikke helt igjennom)
Smør tilsteking. Gniinnfileten med salt og pepper, og brun den på. alle sideri panna. 500 g indrefiletavsvin. Legg i en ildfast form, og stek på 200o. til ønsket kjernetemperatur (68-70o er litt rosa, 76o er. La filetenhvile under foliei 10 minutter 500 g indrefiletavsvin. 68-70o er litt rosa,
Indrefiletavsvin er alltid en 'bankers' - mørt og godt kjøtt. Begynn med de bakte potetene, ovnstemperaturen kan du skru litt opp og ned, mens du steker indrefileten
HelstektsvinefiletGni den romtempererte svinefileteninn med salt og pepper. svinindrefilet. La kjøttet ligge ute iminst en halv timei romtemperatur før du skal steke det
Ta indrefileten ut av posen, og brun fileten godt på hver sidei en varm panne. #blogg #inspirasjon #helse #kosthold #mat ##oppskrift #middag #middagstips #indrefilet #kos #familie #vinter
Skjær en litenbitav bunnen på hver potet, så de kan stå stødig. Servér indrefileteniskiver med den kremede soppen, hasselback poteter og en frisk grønn salat
Legg et stykke alu - folie over kjøttet, men ikke pakk det tett rundt. Salt - pepper. Indrefiletav storfe er nydelig mat når kjøttet er riktig behandlet og det er stekt på riktig måte
Nå spretter bjørka ღ Heggsetra - Sør Fron. Skjær indrefileteniskiver, legg svinefileten på tallerken, med varme grønnsaker og server sausen ved sidenav
La filetenliggeet-partimeri romtemperatur før steking. Så forrigehelg tenkte jeg at det kanskje var lurt å prøve menyen før det virkelig gjaldt, så da handlet jeg inn og inviterte en god gjeng med venner til å være prøvekaniner
Helstektindrefiletav kalv er slett ikkefeil det heller. Helstektindrefilet. Stikk så inn et steketermometer på den tykkeste delen avfileten, og legg den i en stekepose
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.