Legg auberginen lagvis med tomatene og ost i en ildfast form ogavsluttmed et lag ost på toppen. Pensle aubergineskivene med olivenolje, strø over litt salt og pepper, og stek de på middels/høy varme i ca ett minutt på hver side
Renn avpå kjøkkenpapir. For med gode råvarer er det nærmest umulig å gjøre noe feil på kjøkkenet. Jeg er i gamlelandet på ferie om dagen og i forrige uke var jeg en tur innom matfestivalen i Trondheim
La reker, jeg brukte rå Vannameireker fra Sør-Vitenam og kamskjell tine i kjøleskapet i ett døgn, tørk godt av dem på tørkepapir eller i ett rent kjøkkenhåndkle
Følg Just another food story på facebook ogpå Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftene påbloggen
Legg en skje med ratatouille på hver squash bit og dryss over cashewparmesan. Jeg har hatt denne på salaten de siste dagene og som påleggpå søtpotetpannekaker
Farger på bordet skjerper apetitten, og ikke minst bør alle med barn i huset gjøre ethvert måltid til en fargefest, der de må prøvesmake enhver ny farge, tekstur og form som introduseres
Martnan er jo som de fleste vet av landets aller fremste innenfor kunsthåndtverk, det som kanskje færre har fått med seg er at det også er mye god lokalmat på Rennebumartnan
Del derfor purren på langs og skyll godt under kaldt vann. Gulerøttene kan godt rives på grovt rivjern, men jeg synes konsistensen blir best hvis du kutter den i lik størrelse som kålen
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Jeg har denne gang brukt ferdigmarinert kjøtt, men dersom du ikke får tak i det kan du ha salt og pepper på lammekjøttet og legge det rett på grillen som anvist nedenfor
Skjær squash i skiver, brekk av enden på aspargesene. Her har jeg servert laks og salat med amandinepoteter som først er kokt og så stekt i grillpanne, samt en dressing av lettrømme, hakket gressløk, salt, pepper, litt sukker og sitronsaft
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.