Finkutt hvitløken og ha i posen sammen med soya og rapsoljen og et par drag med pepperbøssa. Du kan gjøre som jeg, å legge den i fryseren en uke eller to, ha den over natten i kjøleskapet, eller la det være med en time eller to i kjøleskapet før den legges på grillen
Start med å vakumere kjøttet med litt salt og pepper, samt noen kvaster krydder. Start nå med sausen. Det ble noen komponenter til slutt, men jeg fikk også brukt opp en del
Gni inn fileten med salt og pepper, og brun den på. Salt og pepper. Salt og pepper. 500 g indrefilet av svin. Legg i en ildfast form, og stek på 200o. La fileten hvile under folie i 10 minutter 500 g indrefilet av svin
Skjær svinefileten i skiver. Krydre med salt og pepper, og stek dem i smør så alle sider blir stekt. I tillegg kan de opplyse om at dersom man slutter med lavkarbo, vil man gå opp i vekt igjen
- 1 pk findus wok (classic, thai, vietnamese, den du liker best)- 1 dl sweet & sour wok saus- 600 g indrefilet av svin- 1-2 ss olje- 1 strimlet rød chilipepper- litt soyasaus- salt og pepper- 3-4 pakker nudlerBle du fristet. 600 g indrefilet av svin
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.