Ørret i basilikumsaus med dampet hjertesalat ♥ Oppskrift her 3 stk sjalottløk. En herlig fyldig hvit saus med god smak av hvitvin, fiskekraft og basilikum ♥
Dette er en helt fantastisk kremet fiskesuppe med ferske blåskjell. Blåskjellene er ferdig dampet ♥. Jeg brukte steinbit, som er fast i fisken og ikke koker i stykker og ørret i dag, men du kan bruke den fisken du liker best
I dag drives vingårder derimot som regel monokulturelt, hvilket innebærer at andre planter og dyr må vike når vinstokker plantes på hele jordbruksarealet
Gi sausen et oppkok og hell den over fisken. Lag sausen først. Bland sukker, sitronsaft, tamardinkjøtt (kjøtt fra frøbelgene til det tropiske tamarindtreet
Mannen blar i Hellstrøms bok om laks og blir fristet av den ene etter den andre retten, problemet er bare at mange av disse rettene trenger enten ingredienser det er vanskelig å få tak i på kort varsel, eller forberedelser som går over flere dager
Der fant jeg forresten også en hel del urter som nå er i hagen min. Neste gang du skal lage søndagsmiddag så kan du for eksempel lage agurksalat av hjerteagurk til dampet laks eller ørret