Her er en smakfull utgave med fersk ørret og sitrus, servert med en frisk, spicy salat med gode reker og en herlig grønn kremet sausmed spinat og basilikum ღ
Legg ørret i en oljesmurt ildfast form, pensle ørretenmed olje. På grunn av ulikt levevis skjelner man mellom ferskvannsørret og sjøørret, men all ørret forplanter seg i ferskvann
Jeg la en klatt medsaus midt på tallerken og brukte skaftet på en skje og dro fra midten og utover. Det å få nok grønnsaker i kosten og dermed svært viktige vitaminer og mineraler er ikke lett, og da gjerne spesielt når det gjelder barn
Jeg serverte retten med ovnsbakte poteter og noen friske jordbær. Hvit saus *. Smelt smør i en kjele, rør inn hvetemel og spe med melk, litt og litt om gangen
Stek kyllingen i godt med olje i en wokpanne på høy temperatur. Kylling i hjemmelaget sursøt saus. Sausen skal koke en time, men den kan man lage dagen før for eksempel
I ukens Allers sto et tips om hvordan man kunne få til brun saus, og dermed var middagsplanen klar. Kjøttboller i brun saus, små erter, brokkoli og litt gulrøtter
Det kinesiske navnet, HEI hújiāo (黑 胡椒), betydde opprinnelig noe sånt som "fremmed pepper". ett døgn, så du må begynne med forberedelsene dagen før den skal serveres -og JA det er verdt å marinere kjøttet, ble supermørt og fikk en herlig smak
Denne passer både til hverdags og helg og kan lages med både ørret, laks eller med hvit fisk. Finhakk sjalottløken og la den surre i smør i et par minutterHa i hvetemel og bland sammen - tilsett kraft og hvitvin og kok oppSenk varmen og tilsett litt fløteSmak til med sitronsaft, salt og cayennepepper
Da spiser man ikke bare en god middag med god saus, men for hver eneste bit smaker man på stoltheten og gleden over å selv ha jobbet frem noe som er så godt
300 gram kyllingfilet1/2 rødløk1/2 rød paprikaBlomkål&Brokkolibuketter (eller andre valgfrie grønnsaker)1 ss østersaus2 ss soyasaus1 ts sesamolje1 pakke eggnudler. Skjær opp kyllingfilet og stek i olje/smør, tilsett strimler av rødløk og paprika, pluss 1 ss soyasaus. Varm opp en wokpanne (eller en annen/ren stekepanne) sammen med 1 ss soyasaus og 1 ss østersaus og tilsett nudlene (sil av vannet først. 1 ss østersaus. 2 ss soyasaus. 1 ss soyasaus og. 1 ss østersaus og tilsett nudlene
Jevn retten med potetmel utrørt i litt vann. Kok opp, smak til med salt og pepper, avkjøl. Ta dem opp med en hullslev og la dem renne av på et husholdningspapir
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.