Sucuk (eller sujuk) er en modnet pølse laget av biffkjøtt som krydres med en rekke krydder, de viktigste er hvitløk, bukkehornkløver, spisskummen og chiliflak
Smelt smør i en jerngryte eller annen tykkbunnet gryte og fres løken et par minutter. Del sjampinjong i biter eller skiver og stek sammen med løk inntil løken blir gylden og blank og soppen får en gyllen farge
Brun til slutt soppen og ha alt i en gryte. Smak til med salt og pepper. eller annet biffkjøtt. Rør inn creme fraîche, og la det småkoke noen minutter til gryten har en fin konsistens
Smak til med salt pepper og timian. biffkjøtt, kjøpt billig som datovare på Kiwi, du kan bruke høyrygg, bankekjøtt, nakkekotelett, pølser, kjøttdeig osv eller bare droppe kjøtt
Om høsten når det begynner å bli litt kaldere i luften og mørkere ute er gryter perfekt å lage, denne har jeg publisert før og har fått gode tilbakemeldinger på den, det gleder meg mitt mathjerte
Serveres med flatbrød eller deilige Kuvertbrød. Du trenger biffkjøtt, du kan bruke høyrygg, bankekjøtt, nakkekotelett, pølser, kjøttdeig osv eller bare droppe kjøtt
Fres hvitløk og søtpotet i en varm grytemed olje. Dette ble en kraftig, varmende og smaksrik gryte. Verdens helseorganisasjon regner aminosyresammensetningen som fullgod med proteinene i melk
Chorizo, vørterøl, tomater, sopp, masse urter og krydder, sammen med det møre biffkjøttet. Mørt biffkjøtt skal ikke koke, derfor blir kjøttet tilsatt på slutten av koketiden