Kyllingfileter er ofte en vinner, men mulig du også er litt lei av tørre fileter stekt i pannen. Her er en mulighet til deg som har kombidamp hjemme og lage saftigere fileter enn du trodde var mulig
I går serverte vi kylling her hjemme til søndagsmiddag da vi fikk gjester. Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletene med kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Når du tar dem ut av vannet etter ca to timer, har du helt møre, men faste, kyllingfileter som du så freser i panne på høy varme i salt og pepper for å få den gyldne, gode stekeskorpen
Fylte kyllingfiletruller med marinerte ovnspoteter og chorizo-ostesaus. . Du trenger til kjøttet. 1 kyllingfilet pr pers, noen skiver Chorizopølse, Edelost el
Hva skulle vi ha til middag idag. Vi tenkte vi skulle ha kylling. Har ofte endt opp med å lage fylt kylling surret med bacon eller skinke, men nå ville vi prøve kyllingen på en ny måte