Kok ris og asparges/brokkoli, steik sjampinjong. Skjær kyllingen på langs oppå, smør Philadelphia ost i, surr 2 baconstriper rundt hver filet, legg i ildfast form i ovnen, 200gr i 30 min ca
Dette er ikke slanke kost, men akk så godt. Legg baconskivene i ring, la de overlappe hverandre litt, og pass på at du ikke får en stor klump med bacon i midten av panne, tilpass underveis, pass på at ca halvparten henger utenfor kanten
Lag en lomme på kyllingfilêtene og fyll med kremosten. Smakfult medrømmedressing til. Diverse grønnsaker etter ønske, Jeg hadde gulerøtter, kålrabi, rød paprika, sopp og løk
Surr en skive med Serrano rundt kyllingfileten. Som tilbehør kan du for eksempel prøve våre grillede oregano- og parmesantomater , potetpuré med timian og hvitløk eller du kan ta en titt i vår del for grønnsaker, salater og poteter for inspirasjon
Både pesto og salsa verde, smaker himmelsk godt sammen med kyllingen og grønnsakene. En ellers litt smakløs kyllingfilet blir med noen få grep en herlig smaksopplevelese
Min kjære hadde med seg restene på jobb dagen etter og kom hjem med følgende beskjed. Neste gang må du lage mer sånn at kollegaene mine også kan få fordi dette syntes de luktet så godt
Dette er ikke slanke kost, men akk så godt. Legg baconskivene i ring, la de overlappe hverandre litt, og pass på at du ikke får en stor klump med bacon i midten av panne, tilpass underveis, pass på at ca halvparten henger utenfor kanten
– Valgfri ost, en stav til hver auberginerull + en neve revet til topping. Jeg brukte kyllingkraft og måtte derfor trå til med litt maizena på slutten for å få den tykk
Det begynte med den stakkars enslige kyllingfileten. Dette finhakket jeg, krydret med salt, peppermix og rosmarin, klemte sitronensaften oppi ogfylte alt inni lommen
Varm opp oljen i en stekepanne og tilsett hvitløken. Ha smøret i stekepannen over medium sterk varme. Når den begynner å få farge tilsettes skinken, salt, pepper og rosmarin
♦ Skjær opp osteskiver og legg en god klump med hvitløksmør på osten, og deretter rull osten over. Altså, som vanlig når jeg finner på noe - veldig, veldig enkelt og greit
Hva med å lage fylte tacohorn med kjøttdeig, salsa og mais i morgen. Lettvin turmat er det også. Bildet viser mine ferdige stekte tacohornOppskrift deig6 dl Hvetemel50 gram Gjær2 ss Sukker1 ts Salt70 gram Smør eller margarin5 dl Melk (Helst h-melk)1 stk Egg til penslingStep 1Legg alt det tørre i en bakebolle og varm melk og smør / margarin til 40 grader. Rør ut fersk gjær i det våte eller tørr gjær i det tørreStep 2Hell vesken over det tørre og elt deigen godt (5 minutter)Step 3Legg over et klede og sett deigen et lunt sted og la den heve til dobbel størrelse Oppskrift fyll 600 gram Karbonadedeig eller kjøttdeig1 stk Vanlig løk1 glass Salsasaus (tacosaus)1 boks Mais 1 stk LøkSmør Reven hvitostLitt salt, pepper og tacokrydder Step 1Stek kjøttdeig eller karbonadedeig Step 2Kutt løken i små biter og fres den med det ferdig stekte kjøttet Step 3Tilsett tacosausen, maisen og smak til med salt, pepper og tacokrydderHvordag lager man hornene. Illustrasjonsbilde er fra mine fylte horn med pølser, trykk her for oppskrift for fylte horn med pølser Step 1Del deigen i mindre emnerStep 2Kjevl et emne ut slik at den blir rund og tynn som en pizzabunn (ikke så tynn som italiensk men nesten)Step 3Del rundingen opp i 6 emnerStep 4Legg på 1 ss fyll og litt ost på hver bitStep 5Pensle kantene med egg og løft over og trykk ned som bilde viserRull så videre og knekk endene litt mot midtenStep 6Legg de på stekebrett med bakepapir og la de heve i ca 30 minutterStep 7Pensle med egg og stø over litt reven hvitostStep 8Stekes på 190 –200 grader i ca 15 – 20 minutterBildet viser mine ferdige stekte tacohorn 6 dl
Fyll kyllingfiletenmed ost, hakket soltørket tomater og koriander. Kylling fyltmed fransk ost, italiensk tomat og koriander, som blir mye brukt i det asiatiske og
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.