Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletenemed kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Min kjære hadde med seg restene på jobb dagen etter og kom hjem med følgende beskjed. Jeg må jo bare si meg enig i det med lukten, for dette luktet og smakte fantastisk godt
En ellers litt smakløs kyllingfilet blir med noen få grep en herlig smaksopplevelese. Server gjerne med en frisk salat, ris, bulgur, qinoa eller ovnsbakte grønnsaker
Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fyltmed mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum. Legg to baconskiver rundt kyllingen og legg på en stekeplate
Kutt en liten lomme i kyllingfileten og legg inn en skive brie, salt og peppre på begge sider. Nå blander du alt sammen med en god hånd salat og skviser over sitron
Jeg fylte mine med stekt kyllingfilet, bacon, mango og avokado, og det var en nydelig kombinasjon. Jeg fylte mine med kylling, bacon, mango, avokado og chilli- og korianderdressing
(Vannbad er en større form fyltmed varmt vann som du setter leverposteiformen(e) oppi. dette blir ikke mye søl, kun en kjøkkenmaskinbolle med leverposteirøre, det er ikke mye verre enn å jobbe med kjøttdeig
♦ Skjær opp osteskiver og legg en god klump med hvitløksmør på osten, og deretter rull osten over. Da får jeg unna litt, slik at jeg kan handle litt ekstra mat på fredag så jeg får fylt opp fryseboksen