En ellers litt smakløs kyllingfilet blir med noen få grep en herlig smaksopplevelese. 4 personer4 kyllingfileter1 pk fetaost i olje2 charlottløk2-3 soltørkede tomater1-2 dl grønne olivenParmaskinke eller baconSalt og pepper. Legg kyllingfiletene mellom to lag plastfolie og bank de flate til ca en halv centimeterHa fetaost over i en skål og knus den sammen med litt av oljen med en gaffelTilsett finhakket hvitløk, charlottløk, oliven og soltørkede tomater og bland godt sammenSmør blandingen på kyllingfiletene og rull sammenRull parmaskinke eller bacon rundt kyllingrullen Fest sammen med coctailpinner og/eller hyssingStek rullene i ildfast form på 200 grader i ca 20 minutter, til kyllingen er gjennomstekt. 4 kyllingfileter
fetaost. Fyll deretter lommen med fetaost. 50 gram fetaost pr. Jeg elsker å fylle kylling. Det er så mye som kan puttes inni en filet for å gjøre den mer spennende
Legg kyllingfiletene mellom to lag plast og bank dem ut til ca. Smør på et tynt lag med pesto, legg på soltørkede tomater fetaost, oregano og litt salt og pepper
Kutt opp basilikum og de soltørkede tomatene, og ha dem i en bolle sammen med fetaosten. Legg kyllingfiletene på et stykke plastfolie med plastfolie over der igjen
Kokt ris, soyasaus, grønn salat, fetaost i olje med soltørkete tomater, cashewnøtter. kyllingfilet. 2 store kyllingfileter. Stek kyllingfileten i smør 2-3 minutter på hver side i en godt varmet stekepanne. 2 store kyllingfileter
Skjær kyllingfiletene i to på langs, og bank dem flate. I dag deler jeg en oppskrift på innbakt kylling med spinat og fetaost som passer perfekt til lunsj
Fyltkyllingfilet med soltørka tomat og fetaost. En ny favoritt når det gjelder rask og enkel hverdagsmiddag her i huset er tortillas fylt med kjøtt, grønnsaker , ost og kry
Fyltkyllingfilet med soltørka tomat og fetaost. En ny favoritt når det gjelder rask og enkel hverdagsmiddag her i huset er tortillas fylt med kjøtt, grønnsaker , ost og kry