Både for syns skyld og for å gjøre rullen «tettere» tilfriteringen. Personlig har jeg ikke laget mye vårruller hjemme, men har til tid og annen prøvd meg på de frosne som man får kjøpt i butikken
Sett deigentil heving. Lag sjokolade ganache mens deigen hever. olje tilfritering. I dag ble jeg forespurt om jeg kunne lage «amerikanske sjokoalde donuts» til nabojentas bursdag
Dypp ringene i deigen, steik i olje til dei er gylne på begge sider. Olje tilfritering. Det som er fint med denne retten er at du kan lage ei ekstra stor skål og ha restene til kvelds, eller frokost/lunsj neste dag
- La kjøkkenmaskinen gå til alt er blandet godt sammen og deigen løsner fra bakebollen. Deigen blir best håndterbar hvis du lar den stå i kjøleskapet over natten og kjevler den ut dagen etterpå
La deigen hvile til den er blitt noe avkjølt. Deigen vil bli fast ganske raskt, men likevel myk. I India spiser de i hovesak plantebasert, særlig mye bønner og linser, men med litt kjøtt og melkeprodukter av og til