Start med å lage deigen, så lager du fyllet mens den hever. Piroger. Til deigen trenger du. Så piroger ble det, riktignok med en liten twist som i følge våre ganer ble ganske så godt
Karelske pirogerDeigen. Kjør alle ingrediensene til deigen i en kjøkkenmaskin. Siden min mann er halvt finsk, lillegutten min kvart finsk, fant vi ut at vi ville lage noe som finnene er kjente for, Karelske piroger
jeg måtte prøve meg litt frem så jeg begynte med olje slik det var anvist på pakken, men jeg kjente på deigen at det ikke ble rett på disse Og det herlige var at jeg faktisk klarte å kjevle de utover er uten problemer bare med litt mel, enkelt og lett
Trekk og klapp ut deigen med hendene ut til en avlang pizzabunn, ta på revet ost i midten/mot den ene halvdelen, fold over deigen og press/klyp folden på plass med fingrene som en innbakt pizza, eller med en gaffel som en pirog
Oppskriftene har stor bredde, vi har sett alt fra piroger, pizzaboller, overdådige festkaker, friske og fargerike ostekaker og andre dessertkaker med spennende fyll, søt gjærbakst med ulik form og smak, cupcakes, muffins, paier, gulrotkaker, eplekaker og brownies – blant mye annet fristende
litt om piroger. pannen, og stek kyllingkjøttdeigen. Sett fyllet tilsides, og begynn på tortilla deigen. Du trenger 2 posjoner av hjemmelaget tortilla deig,. 400 g kyllingkjøttdeig. Del deigen i 4. 400 g kyllingkjøttdeig