Fritert fisk er kjempegodt På bildet over, ser du "fish and chips", engelsk gatemat som tradisjonelt lages av hysefileter, men du kan bruke sei, torsk eller brasme også
Personlig synes jeg det overgår det meste av fritert kjøtt og fisk. Sprø utenpå og myk inni. For en stundsiden skrev jeg om en enkel og grunnleggende frityrrøre
Kalamares – blekksprut – elsket og hatet. Og jeg skal være den første til å innrømme at jeg brukte tid på å venne meg til den selv – ikke på grunn av smaken, men fordi bildene i hodet seiret over det som lå foran meg på tallerkenen
Kjøl ned sausen og server en lunken fritert viltkule på en pinne i en klatt av sausen. Hakk kjøttet og lag en farse med finhakket løk, revet muskat, brød, olje, timian og knuste einebær
Disse friterte kulene passer fint som snacks når du ønsker noe godt. og ikke cheddar som vi brukte. Miks dette i en bolle sammen med koriander, ost og pepper
Dette er enkelt og raskt å lage, og i motsetning til når du kjøper ferdig fritert mat (som ofte bruker palmeolje) kan du velge sunne oljer å fritere maten i som feks rapsolje
Bland sammen dippen og mariner Oumph. Bland så frityrdeigen og skjær grønnsakene i store biter. i frityrdeigen og rull i strøkavringen, det samme gjøres med grønnsakene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.