Linser i cocotte med pancetta & fritert egg.
ChristopherOttosen
ChristopherOttosen
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 120 g grønne linser.
  • 8 dl kyllinkraft.
  • 40 g pancetta.
  • 10 stk småløk.
  • 20 g gulrot i terninger/brunoise.
  • 3 stk persille stilk i hyssing.
  • 1 fedd hvitløk.
  • 1 stk laubærblad.
  • 1 ss dijon sennep.
  • 1 stk dyp kjele.
  • 3 l vann.
  • 15 cl hvitvin eddik.
  • Egg.
  • Isvann.
  • Posjert egg.
  • 1 stk strimlet filodeig pr. egg.
  • 1 stk egg.
  • Druekjerneolje

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.