Her har jeg laget en vegetar utgave, med kun løk, tomater og ost, krydret medchili - Hot & Godt. Egg cocotte eller Oeufs en Cocotte, er en elsket fransk klassiker, betyr bakte egg
Hellstrøms cocottemed norsk laks og linserDel på. Smør inncocotte formen medlitt olvenolje. I bunn la jeg et lag med kokt potet iskiver, sammen med gaudaosten i små biter og en ss Creme Fraichemidti
Stikk en skje eller knivforsiktigieggehvitene (uten å komme borti plommen), stikk helt ned til bunnen av cocotten, og rør såvidt sånn at vannet blandes med eggene
Blir sprø og god og serveres lunken medis eller annet etter ønske. Strø et tynt lag med sukker oppå. Her ble det i går bakt, en eplepai uten egg og melk
Det er godt medsyrligtilbehørtilfritert mat. med mer øl hvisdeigen er for tykk og ikke legger seg perfekt rundt hele fisken når du bader den i røra Renner deigen av igjen og fisken er tørr
Skrell eggene og del de i to på langs med en skarp tynn kniv. Fint på tapasbordet eller koldtbordet, godt som forrett eller til en koseslig lunsj - kan egentlig nytes når som helst for dette er virkelig snadder
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.