Brun saus med brunost oppskrifter

Røkt svinekam

Røkt svinekam

Serveres medbrunsaus, kokte poteter, surkål og rørte tyttebær. Brunsaus. Når jevningen (smøret og melet) har blitt brunt, er det bare å spe på med krafta mens du rører godt og ha i brunosten
Deilig viltgryte

Deilig viltgryte

Ha i resten av ingrediensene og smak til medbrunost, Worcestershire, salt og pepper. Tilsett mer olje i stekepanna og brun så kjøttdeigen
Viltgryte som varmer

Viltgryte som varmer

Vil du ha en bruneresaus kan du tilsette noen dråper sukkerkulør. bacon) i en panne med litt smør til det får litt gyllen brunfarge

Søndagsmiddag – ovnstekt mørbrad av elg

Jeg lagde rett og slett en enkel brunsaus. Kan også smake til medbrunost og fløte om man vil det. klarnet smør) til å brune kjøttet raskt i en panne – litt på alle sider
Røkt svinekam

Røkt svinekam

Serveres medbrunsaus, kokte poteter, surkål og rørte tyttebær. Brunsaus. Når jevningen (smøret og melet) har blitt brunt, er det bare å spe på med krafta mens du rører godt, ha i fløte og brunost
Elghakk på fransk!

Elghakk på fransk!

Hell over saus, kok opp og smak til med salt. (Jeg tok ikke all sausen over, sparte litt)Serveres enten som en lett varmrett eller som middag med kokte poteter
Slutten og begynnelsen

Slutten og begynnelsen

Til middag lagde vi verdens beste kjøttkakemiddag, medbrunsausmedbrunost i, kokte poteter og ertestuing (fra pose
GRYTESTEK AV VILTKJØTT

GRYTESTEK AV VILTKJØTT

smør til bruning av kjøttet. Både saus og tilbehør er óg nesten plankekjøring, så la oss gå i gang. Mør grytestek av rensdyr med søtpotetmos
Det grunnleggande

Det grunnleggande

Frå barndommen av har eg eit særleg kjærleiksforhold til brunsaus, denne utskjelte, kjedelege, stive og alderdommelege massen som mange avskyr