Serveres medbrunsaus, kokte poteter, surkål og rørte tyttebær. Brunsaus. Når jevningen (smøret og melet) har blitt brunt, er det bare å spe på med krafta mens du rører godt og ha i brunosten
Jeg lagde rett og slett en enkel brunsaus. Kan også smake til medbrunost og fløte om man vil det. klarnet smør) til å brune kjøttet raskt i en panne – litt på alle sider
Serveres medbrunsaus, kokte poteter, surkål og rørte tyttebær. Brunsaus. Når jevningen (smøret og melet) har blitt brunt, er det bare å spe på med krafta mens du rører godt, ha i fløte og brunost
Hell over saus, kok opp og smak til med salt. (Jeg tok ikke all sausen over, sparte litt)Serveres enten som en lett varmrett eller som middag med kokte poteter
La det surre noen minutter til alt er litt brunet. Server rypebrystet med stekte poteter & rosenkål med bacon, stekt sopp, den gode sausen og bjørnebær
Oppskrift på brunsausmedbrunost/geitost finner du HER. Og skal man lage en god brunsaus, så passer brunosten veldig godt i den, og man hever smaken betraktelig på sausen