Bbq ribbe oppskrifter

BBQ grillet edelgris kotelett

BBQ grillet edelgris kotelett

Men, nå er jeg mektig lei ribbe. Og en god BBQ saus finner du overalt, selv på vinteren. Smurte den så inn med et tjukt, godt lag med BBQ saus
DET ER LITT TIDLIG MED RIBBE

DET ER LITT TIDLIG MED RIBBE

Servert fra grillen i den varmere årstida, servert med amerikansksmaker som BBQ. Heldigvis så kan ribbe være noe mer enn julemat

God farsdag - og ribbe på grillen

Denne ble laget med tradisjonell smak - neste gang kjører vi med BBQ og brunsukker. RIBBE på Treager. Vi fikk skjært til et passe lite stykke ribbe hos Eide Handel - og dette kjøttet er MYE bedre enn nedfryst ribbe
Hva er grilling?

Hva er grilling?

Her er vi inne på hva resten av den vestlige verden kaller grilling, eller BBQ, maten legges IKKE over varmen, men på siden, eller så langt fra varmekilden som mulig
Ribbe med amerikansk vri

Ribbe med amerikansk vri

Det blir en del ribbe i julen og noen ganger er det godt med en liten forandring, så denne gangen spiste vi den med amerikansk vri , med bbq saus
Norsk-Amerikansk Ribbe

Norsk-Amerikansk Ribbe

Men det jeg gjorde først, i går, var å skjære i skinnet/svoret, litt dypt, og smørte inn ribben med min favoritt BBQ saus fra Jack Daniels
Lokomotiv grill

Lokomotiv grill

Jeg har også laget meg en ny indirekte grill/BBQ røykeri eller som en venn sa. 3 kg Ribbe. Resultatet ble overraskende bra, serverte 8 personer med lett røkt, grillet ribbe, som ble borte alt sammen. 3 kg Ribbe
Årets investering.

Årets investering.

Nå nærmer det seg sesong igjen, og jeg har funnet mitt BBQ Nirvana. Det har medført at jeg nå driver å forhandler med produsent om levering av 2 stk Proff BBQ smokere. Jeg har bestemt meg for 1 Pig Roaster 60 som har en kapasitet på 100 kg helstekt gris eller 150 kg steiker og ribber i 2 etasjer. Hvis jeg får grei avtale så kjøper jeg også 1 stk BBQ42BBQ Pit som har en kapasitet på 20 kg kylling pr runde. Demovideo av BBQ42
Grillparty

Grillparty

BBQ Pit Boys Video Lammeribbe (Det ble noe tørre og seige greier. Har hatt på litt BBQsaus. -Lammeribbe (Det ble noe tørre og seige greier

RIBS og røktre

Kongen av BBQ må vel være spareribs, eller baby back ribs. Man skjærer da bort det nederste "leddet" og får en litt penere ribbe
Hva er grilling?

Hva er grilling?

Her er vi inne på hva resten av den vestlige verden kaller grilling, eller BBQ, maten legges IKKE over varmen, men på siden, eller så langt fra varmekilden som mulig

BBQ grillet edelgris kottelett

Men, nå er jeg mektig lei ribbe. Og en god BBQ saus finner du overalt, selv på vinteren. Smurte den så inn med et tjukt, godt lag med BBQ saus