Denne ble laget med tradisjonell smak - neste gang kjører vi med BBQ og brunsukker. RIBBE på Treager. Vi fikk skjært til et passe lite stykke ribbe hos Eide Handel - og dette kjøttet er MYE bedre enn nedfryst ribbe
Her er vi inne på hva resten av den vestlige verden kaller grilling, eller BBQ, maten legges IKKE over varmen, men på siden, eller så langt fra varmekilden som mulig
Jeg har også laget meg en ny indirekte grill/BBQ røykeri eller som en venn sa. 3 kg Ribbe. Resultatet ble overraskende bra, serverte 8 personer med lett røkt, grillet ribbe, som ble borte alt sammen. 3 kg Ribbe
Nå nærmer det seg sesong igjen, og jeg har funnet mitt BBQ Nirvana. Det har medført at jeg nå driver å forhandler med produsent om levering av 2 stk Proff BBQ smokere. Jeg har bestemt meg for 1 Pig Roaster 60 som har en kapasitet på 100 kg helstekt gris eller 150 kg steiker og ribber i 2 etasjer. Hvis jeg får grei avtale så kjøper jeg også 1 stk BBQ42BBQ Pit som har en kapasitet på 20 kg kylling pr runde. Demovideo av BBQ42
Her er vi inne på hva resten av den vestlige verden kaller grilling, eller BBQ, maten legges IKKE over varmen, men på siden, eller så langt fra varmekilden som mulig