For å få sprø svor dagen ettererdeter viktig at svoren er sprø etter du har stekt ribba. Legg en asjett underribben, så du får bygget ned litt opp på midten
For meg erdet ikke julaften uten ribbemed sprø svor. Detligger veldig mange oppskrifterder ute på ribbe, men detteer den jeg alltid bruker og som har gitt meg flott resultat hver eneste gang
Ha detover i blenderen til pure, smak til med salt, pepper og smør. Her i huset spiser vi ikke ribbe bare til jul, men også i påsken blir dettilberedtribbe
Hvis du har unngått at det har blitt mye brent, får du nå en fin sky med tydelig saltsmak som kan blandes i fettet, men smakerdetsterkt brent av skyen så dropper du å bruke den
Spe på med sjyen, littetterlitt, og rør godt slik at det ikke blir klumper. Vær obs på at underveis kan det se ut som om sausen skiller seg, men da erdet bare å ha oppi mer fløte og være litt tålmodig, den vil samle seg igjen
Spe på med sjyen, littetterlitt, og rør godt slik at det ikke blir klumper. Vær obs på at underveis kan det se ut som om sausen skiller seg, men da erdet bare å ha oppi mer fløte og være litt tålmodig, den vil samle seg igjen
Deter vanskelig å angi eksakt steke tid for kjøttet, tykkelse og kvalitet er avgjørende, men når detgjelder denne tilberedningen, vil jeg si at deter bedre medlitt for lenge enn litt for kort
Pass på at det hele tiden er væske i pannen. Dette går fort så følg nøye med. Fennikelstekt ribbemedkaramellisert rødkål - Den retten passer året rundt og du kan servere den som et smørbrød eller som her, med en deilig fløyelsmyk potetpuré med parmesan
Er nesten som mørk soyasaus, men den er laget med sopp i stedet for soyabønner. Denne er så god den -at det nesten erverdt å steke en ribbe, bare for å få rester ♥
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.