Kok opp risen etter anvisning på esken. Ha i risen og stek til gjennomvarmt. Skyv grønnsakene og risen ut til siden på stekepanna og hell eggene i midten
De skal ikke være gjennomstekte, men sprø inni. Denne oppskriften er kjempeenkel og det er utrolig raskt å lage hvis man bare har kokt ris på forhånd og kjølt den ned
asiatisk. kok så risen og avkjøl den. etter noen minutter tilsetter du risen og blander godt når risen er blandet inn, heller du i eggene og blander godt
Sausen er laget av typiske asiatiske smaker, lett å lage og hever retten godt. Stektris med grønnsaker er en fin måte å bruke de grønnsakene som begynner å synge på siste vers, eller rester fra wok eller annen grønnsaksmiddag
Grønnsakene er stekt hurtig på høy varme i ekstra virgin kokosolje, som regnes som supermat. Når jeg lager ekte asiatisk mat, så får brun ris være brun ris
Stek til kjøttdeigen er gjennomstekt, og legg den til side. Krispy hjertesalat fylt med kjøttfyll av svinekjøtt, sprø grønnsaker og toppet med sesamfrø og chili- og soyasaus - denne enkle retten er god som kveldskos eller enkel middag, men passer også perfekt som forrett