La den putre litt sammen medeggene til den er nesten ferdig. Det begynte med at jeg kjøpte mye stektris på restauranter da jeg var i tenårene, og etter hvert som årene har gått, så har jeg klart å få til en oppskrift som jeg synes er knallgod her hjemme og
Det samme gjør du med grønnsakene. Pisk eggene sammen og stek dem lett i woken. Ofte lager jeg for mye risog stort sett alltid blir det restemat-middag, altså stektris, dagen derpå
Kutt opp og stek tilbehøret i pannen først sammen med litt olje eller smør, og litt kikkoman. Tilsett risenogegget, rør rudt til egget er stektog all risen er varm
Stektrismedskinkeogegg. Rens paprika for innmat og fyll med kjøtt ogris. Når jeg fikk muligheten til å lage mine egne middager med Uncle Bens` ris & quinoa var jeg ikke akkurat så vanskelig å be
Brett indrefileten ut slik at det blir plass til litt krydder (urtesalt, pepper og tørket salvie eller et helt friskt salvieblad) og en skinkeskive før du bretter indrefileten på plass igjen
Mellom lasagneplatene puttet jeg kalkunskinkemed urter, stekt sjampinjong, vårløk, cherrytomater, frisk basilikum og en boks cottage cheese med sjalottløk og persille
- Salat bestående av stekt kyllingfilet marinert i litt olje, lime, hvitløk og chili, salatblader, agurk, cherrytomater, vårløk, ananas og fullkornspasta med en dressing laget av (mager) kesam, hvitløk, sukrin, sitronsaft og litt salt
Korea I lagde stektrisog en rødkålsalat, med assistanse fra Korea II, Korea III fikk smake for mye snaps før middag og ble klar for senga rimelig tidlig på kvelden