Vend sammen med kjøtt oggrønnsaker, server gjerne med en god sweet chilli saus . Det er en kjempe stor grunn til at jeg ofte velger å lage lavkarbovarianter av risog pastaretter, og det er ikke fordi jeg vil spise mindre karbohydrater, men fordi jeg vil spise mer grønnsaker
Pensle så med litt av barbecue sausen mot slutten av steketiden ( ikke ha denne på før kyllingen er så og si ferdig, hvis ikke så vil den brenne seg pga sukkerinnholdet i sausen) og senk temperaturen til lav og la kylllingen stå til den er ferdig, Pass på at den ikke blir tørr
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Anrett på tallerken med en god klunk soyasaus. Soyasaus. Stektris er inget unntak. Best blir det med nykokt ris,men rester går greit om det har ligget kaldt i luftett boks i maks ett døgn
Det er ikke nødvendig med kjøtt da man i grunn kun trenger litt grønnsakerog egg. I denne retten har jeg brukt rester og ingredienser jeg som regel har i hus, sånn som egg, paprika, chili, løk, soyasausog sesamolje
Det begynte med at jeg kjøpte mye stektris på restauranter da jeg var i tenårene, og etter hvert som årene har gått, så har jeg klart å få til en oppskrift som jeg synes er knallgod her hjemme og
Det er mange som er redd for å spise ris som er opp igjen varmet, og det er selvsakt en reel fare for å bli syk av alle rester om man ikke behandler dem med fornuft
Smak til med soya- ogfiskesausog pepper. Har vært veldig aktiv i det siste, men det ser ikke ut til å ha noen effekt på vekten så må vel i gang med en ny runde lavkarbo eller Dukan diett etter hvert
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.