Bland finraspet ingefær og hvitløk sammen med resten av ingrediensene til sausen. Sausen bidrar til at kyllingen blir herlig karamellisert og nøttene gir en fin krønsj
Ordentlig asiatisk snadder med kylling, kokosmelk og masse grønnsaker. Fra gårsdagens middag hadde jeg både koriander, ingefær og vårløk til overs, så tankebankene gikk raskt i asiatisk retning
Server torskeformen med ris og salat ved siden av. Tenke på at mat til mange tar litt lengre tid Holde litt tilbake på saltholdige ingredienser og krydder, og heller smake til mot slutten Skjær torsken i serveringsstykker og dryss over salt
Brun kjøttdeigen, og smak til med salt og pepper. Så er det bare å nyte med god samvittighet. I den samme pannen steker du løk, hvitløk og ingefær i et par minutter
Asiatisk suppe med tofuterninger og risnudler. Asiatisk suppe, slik som denne, passer perfekt på litt kalde og mørke dager hvor man trenger litt varme i kroppen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.