Lages på eksakt samme måte som majones, men her tilsettes i tillegg hvitløkog chili. Lages på eksakt samme måte som majones, men her tilsettes i tillegg hvitløk
Mens du pisker dette starter du å helle oljen i en tynn stråle, dette vil nå starte og tyknes inn i en majones stopp med olje når du mener du har en fin tykkelse
Og vips så har du hjemmelaget aioli. hvitløk hvis du lager aioli. For å forebygge at majonesen sprekker er det er fordel å ha romtempererte råvarer og ikke å være for rask med å bevege på stavmikseren
Og foretrekker du majones fremfor aioli, dropper du bare hvitløken. Liker du ikke blåmuggost, kan du følge oppskriften frem til punkt og nyte en skikkelig god aioli
For oss som ikke kan spise hvitløk er aioli et stort savn. Vårløken gjør at denne majonesen smaker litt som en aioli, og parmesanen gjør den veldig fyldig og smakfull
Ragnhild er en person for sin aioli – og vi er begge skjønt enige om at du kan bruke eggehvitene du får til overs på denne fritata-omelett-tingen for eksempel