Det var den lille, vegetariske burgersjappa Yellow Sunshine i Kreuzberg som serverte ulike dipper til påmfrien, deriblant en kjemepegod hvitløksveganese
det påstås jo å være så enkelt og så veldig mye bedre enn kjøpemajones. Og jeg turte ikke gå for hurtigvarianten denne første gangen, det vil si med stavmikser og all oljen i på en gang
Det eneste du må passe på er at alt du har i majonesen har samme temperatur. Ha eggeplommer, sennep, sitronsaft og salt i en kjøkkenmaskin og bland på lav styrke til massen er romtemperert
På tirsdag hadde vi en liten reke og krabbekveld her hos oss. Siden jeg har ferie nå, bestemte jeg meg for å imponere med hjemmelaget brød og majones, og kanelsnurrer til kaffen
Perfekte både med pålegg til frokost eller som snacks på kvelden. Oppskrift på lavkarbo knekkebrød (ca 30 stk). 3,5 dl (200 gr) solsikkekjerner - evt. Stekes på 160°C i varmluft og 180°C i vanlig ovn i ca 1 time
Siden har jeg nytt hjemmelaget eplecider på kveldstid. Hagen vår bugner av modne epler om dagen og Sally satte meg på idèen fermentert cider, hurra for henne
I dag står lasagne på menyen. Jeg har laget denne lasagnen samtidig meg toro lasagne, å de tar eksakt like lang tid å lage, så ingen grunn til å si at hjemmelaget tar lengre tid
Idag er det Lasagne dag her i huset så nå holder vi på å lage det til middag, men siden det er søndag og helg så kommer en oppskrift på Tiramisu - en farlig god dessert
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.