Alt skal ha samme tempratur, derfor er det greit å sette alt i romtempratur ca 1 time før start.
1. Finhakk hvitløk og chilli.
2. Bland eggeplommene, limesaft, chilli, senep og hvitløk sammen i en stavmikser.
3. Bruk oljen og hel den over med en syltynn stråle, mens du rører rundt.
4. gjør dette til aiolien blir til en tykk majones.
5. smak til med salt og pepper.
blir den for tykk, tynn den ut eventuelt med litt vann.
Mens du pisker dette starter du å helle oljen i en tynn stråle, dette vil nå starte og tyknes inn i en majones stopp med olje når du mener du har en fin tykkelse
Legg stavene over på en bakeplate, smør med litt olje og krydre medchillipulver og estragon. Jeg har brukt søtpotet, men dette trikset fungerer like fint med potet
I år tror jeg også glass med hjemmelaget sweet chilli blir en slager som julegaver. Frøene er det sterkeste på chillien, så er du glad i HOT som meg tar du med alt
Dette er en enkle og veldig god dressing om man liker litt avspark i smaken. Ha majonesen i en skål, finhakke eller bruk hvitløkpresse på hvitløken og chilien og ha det sammen med majonesen, og bland godt sammen
Fylt med massevis av deilige sjokoladebiter. Sjokolade Chilli Cookies er store og deilige sjokolade cookies med en spicy ettersmak som biter deg i tungen
Dette er veldig godt å ha sammen medhavkokte Amanda poteter. Pisk så inn litt og litt olje av gangen. Derfor har vi i dag brent til å laget Aiolimed kesam
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.