Og ha gjerne på litt olje og hvitløk under grillingen. Siden jeg er svak for Italiensk mat, så tenkte jeg å vise dere hvordan kveite med Italiensk vri kan gjøres
Noen vil kanskje synes det er negativt at man trenger lang tid for å lage denne bunnen, men jeg foretrekker å gjøre litt av gangen, og bare la deigen stå på kjøkkenbenken og godgjøre seg
Nå kan jeg arresteres med en gang, ekte italiensk skal blandes sammen, jeg valgte å servere retten hver for seg pga mine små fine gutter, man er aldri sikker på om retten faller i smak så da må man rett og slett gardere seg, at de får i seg karbs iallfall
Et stykke per person kan bli litt lite dersom man ikke har en del tilbehør og annen grillmat til. De er milde i smak og tar raskt opp krydder og det er fort gjort å grille eller steke
Del kaken i to og "dynk" kakebunnen med feks melk eller sukkerfri saft (dvs bruk en skje og hell litt sukkerfri saft eventuelt melk /fløte over bunnen)
Tilsett sukker, salt og kardemomme samt pisket egg - ha så i hvetemel, litt etter litt. Avkjøl i ti minutter før du skjærer toppen av bollene og fjerner litt av innmaten - bland innmaten med melk og mandelmasse - fyll så bollene med denne blandingen
På bildet under har jeg laget henholdsvis remulade og safranmajones. Vegansk majones – om du har kjøpt dette i butikk, har du sikkert som meg blitt ganske skuffet
Skrell to gulrøtter og to løk og gi dem litt bruning i stekepannen. Det er stor forskjell i smaken på tørkede og friske, så hvis du tilfeldigvis har et laurbærtre hjemme bør du plukke noen blader derfra
Tilsett litt pepper, men ikke overdriv, buljøngen inneholder ganske mye krydder den og. Det er urolig mange måter å tilbrede poteter på, og i Ukraina er det mange flere måter enn i Norge, det fant jeg ut ganske fort etter at jeg flyttet til Norge
Dette er litt klinete. Så begynner forberedelsene. Her er det rom for å ta sjanser og prøve seg frem. Legger de fyllte pastarørene side om side i ei ildfast form som jeg har smurt med olivenolje
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.