I dag står lasagnepå menyen. Denne kan du også lage ferdig i dag for å spise i morgen, dropp da bare osten på toppen, den legger du på rett før steking
her kommer oppskriften på verdens beste lasagne. Brun kjøttdeig i olje på sterk varme i to omganger. Legg lasagneplater, kjøttsaus og ostesaus lagvis i en ildfast form
Jørgen slo på stortromma med hjemmelaget lasagne i går, og det var fest i munn skal jeg love deg. Ting man kanskje tar som en selvfølge i hverdagen, men som man setter ekstra stor pris på etter å ha vært borte noen uker
Treningen i dag blir et par øvelser med vektstang, powerwalk på mølla og uttøying – gleder meg til jeg kan komme inn i rutinene med intervaller og yoga igjen
Dette er et skikkelig snadder alternativ til de av dere som tviholder på fredagstacoen. «Dette er den beste lasagnen jeg noen gang har spist, og du får ikke noe
La dette småkoke mens du visper. Lasagne er kjempegodt og jeg har laget opp gjennom årene flere varianter av denne retten, blant annet med aubergin istedet for pastaplater, men idag har jeg byttet ut pastaplatene med spelt lomper
I dag laga vi lasagne frå bunnen av her i hus. Has i ovnen på 225 grader i 15-20 min. Eller eg gjor det. Mannen skulle hjelpe til men forsvant fort ut av kjøkkenet
Den er inspirert av en lasagnesaus jeg så Jamie Oliver lage på tv for ei god tid tilbake… Jeg har brukt rødvin i kjøttsausen, men det trenger du ikke om du ikke ønsker det
Noen av ingrediensene er litt dyrere enn det jeg vanligvis bruker på mat, men de kan brukes så mange ganger at det i det store bildet ikke er så dyrt likevel
Basen for mange italienske ragù-er inneholder ofte stangselleri, gulrøtter og løk, så dette går igjen i flere kjøttsauser jeg har lagt ut på bloggen – både her, i bolognese oppskriften og også cottagepai-en
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.