Grillet norsk kveite på Italiensk vis
Camillas kakedesign
Camillas kakedesign
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Pesto
  • 1,2 kg
  • 4 koteletter
  • 1/2 l vann
  • 50 gr salt
  • 600 gr småpoteter
  • 1/4 dl olivenolje
  • 100 gr bacon i biter
  • 1 fedd hvitløk
  • 40 gr kapers
  • 2 sjalottløk
  • 2 ss sitronsaft
  • 2 ss estragon
  • 4 ss oliven uten stein
  • 20 blader ruccola salat
  • 4 plomme
  • tomater i båter
  • 1/2 dl olivenolje
  • 1 ts rødvinseddik
  • Salt og pepper
  • 100 gr basilikumblader
  • 100 gr pinjekjerner
  • 50 gr parmesan
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 dl olivenolje
  • Pepper
  • Olivenolje
  • 2 ss sitronsaft
  • 40 gr kapers
  • 1/2 l vann
  • 50 gr salt
  • 1/2 dl olivenolje
  • 1 ts rødvinseddik

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.