Oppskrift på mine to Frapper. En stor kremdasj på toppen er også helt nydeligt. - Kaffe (jeg bruker en nespresse kapsel) ta så mye du selv ønsker- Isbiter eller iskrem (ca 2 skjeer med iskrem eller ca 6 isbiter)- Melk (fyller opp resten av glasser)TIPS
Selv om det regner, finn frem smilet, styr tankene inn på den positive kanalen og la denne uken bli bra Det blir aldri noe bedre enn hva du gjør det til selv
Nyt ISKALD. Jeg er ikke så veldig glad i kaffe, iskaffe går riktignok greit innimellom, men jeg prøver ofte ut andre forfriskninger når jeg først er på kafé
Valget falt på en iskald jordbærsuppe, som du sikkert vil finne din egen vri på. Uansett hvordan du velger å lage den så kan jeg love at den er en perfekt rett i sommervarmen (er jo lov å håpe at den kommer snart), og en original vri på dessert
Min søster har denne sommeren fått meg til å bli helt hektet på Waynes karamell frappuccino. Allikevel blir det mye penger om man skal drive å kjøpe en slik hver dag, derfor har jeg lenge hatt lyst til å prøve meg på å lage karamell frappuccino hjemme på kjøkkenet
Denne oppskriften er basert på oppskriften min påIskald Kaffe-Mocca. Lakris sies å ha betennelsesdempende effekt, skal øke forbrenningen, og hjelpe på sure oppstøt og magesår
Med den utrolige temperaturen som er ute, trengte jeg noe å kjøle hodet ned på, samtidig som jeg trengte mitt daglige inntak av koffein for å komme meg på trening, så jeg mekka jammen meg sammen denne herligheten, og den var for god til å holde for meg sjæææl, så her får dere oppskriften på en superdigg iskaffe/frappe-kjært barn har mange navn
Han er rett og slett en ener på bacon og langt mer dreven på baconfronten enn meg. Jeg fikk kjøpt et fint stykke sideflesk fra en frilandsgris fra Valdres tidligere i høst som har ligget i fryseren og ventet på å bli bacon
Da er det ny uke, og jeg er helt sikker på at mange stresser med forbredelser til jul. I dag tenkte jeg å vise dere et alternativ på hvordan du kan tilberede denne nydelig fisken
Noen vil kanskje synes det er negativt at man trenger lang tid for å lage denne bunnen, men jeg foretrekker å gjøre litt av gangen, og bare la deigen stå på kjøkkenbenken og godgjøre seg
Nå kan jeg arresteres med en gang, ekte italiensk skal blandes sammen, jeg valgte å servere retten hver for seg pga mine små fine gutter, man er aldri sikker på om retten faller i smak så da må man rett og slett gardere seg, at de får i seg karbs iallfall
Bre kremen oppå bunnen med syltetøy og legg kaketoppen oppå. Bre mer krem over og gjerne på sidene også og avslutt gjerne med "kremdotter" som sprøytes ut med sprøyte pose
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.