Slik blir riskremen enda bedre – Ris a la mande Rød sausKok opp jordbær, vann og melis. 1melisSlik gjør du detRiskremVisp fløte, sukker og vaniljesukker til luftig krem
Sett stekeovnen på 175ºC og ta fram sandkakeformene dine. Stek kakene midt i ovnen i 10-15 minutter, og la dem avkjøles litt i formene før de legges på en. 200 g TINE Ekte Smør
Det er også ei utrulig enkel kake som ikkje krever for masse tid på kjøkkenet, einaste er marengsbunnen som tar litt tid i ovnen, men da gjer jo man berre andre ting imens
Tilsett med en spiseskje og velv det forsiktig inn i isen for å oppnå den flotte Rippel effekten. Denne Iskremen er super enkel å lage, og smaker skikkelig godt
Gjerne med litt pisket krem, tyrkisk yoghurt eller iskrem. Sett på full styrke i ca 1 min og 20 sek (Her må du prøve deg litt frem, siden det er stor forskjell på mikrobølgeovnene)
Når du trykker på deigen skal den ese ut igjen. La dem avkjøle seg på rist. Sett ovnen på 200 grader. Etter rundt 5 sekunder vil de flyte til toppen og da fisker du dem ut og legger dem på et brett med bakepapir. Stek midt i ovnen på 200 grader i ca 16 minutter
Serveres med biter av proteinbar på toppen. Det var opprinnelig ment som en trøstende, avkjølende banan-iskrem til febersyk mini, men ingenting fristet han i går stakkar
Noe is-monster har jeg aldri vært, men for tiden har jeg helt dilla på hjemmelaget, rå is. ) Hvis jeg har litt rester til overs, setter jeg isen i en skål i kjøleskapet og spiser den senere, eller til frokost neste dag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.