Et flott torskeloinstykke dekkes med litt finrevet sitron, salt og pepper. Server med en tomat- og persillesalat med godt med sitronsaft og olivenolje over
Smakte helt fortreffelig til fersk nytrykket torsk. Tilsett kremfløte ristet sammen med hvetemel (her kan du benytte maisennamel om du ikke vil benytte hvete), samt gressløk og persille
Torskeloins pensles med pesto, enten rød eller grønn, og pakkes inn i parmaskinke. Du vender spinaten i olivenolje med sjalottløk og hvitløk, og tilsetter en pose potetmos
)Torskefilet eller annen hvit fiskDillGressløkRødløkHvitløkFrisk chilisalt ogpepperSpekeskinkeSitronDet kommer veldig an på hvor store fileter du får tak og hvor mange som skal spise
Server gjerne sammen med rå gulrot. Skjær torskefiléeten i terninger og legg oppå grønnsakene. Krydre med (masse) dill og fordel klatter med dijonsennep (denne sennepstypen gir MYE smak)
Grillet torskmed ananas og granateplesalat og. på den ene siden og snu den veldig kort før den serveres (Grilling av torsken varierer fra hvor tykk torskefileten du bruker er, så her må du teste deg litt fram
Begynn med kryddersmøret og deretter kalkun, spekeskinke, mais og ost. Det går en stund mellom hvert innlegg og nå fikk jeg lyst til å dele denne godbiten med dere
Jeg servertetorskenmed ovnsstekte potetbåter, salat og en frisk limedressing. Torsken blir veldig saftig av å bli tilberedt på denne måten, og den tar til seg både salt og smak fra spekeskinken
Jeg hadde søtpotet-rester, derfor er de i terninger og potetmosen kun med poteter. Vi har hatt mange torskemiddager i det siste, så nå tenkte jeg at det var på tide å dele en av de med dere
Fårikål servertmed potet i persillesmør, focaccia, skogsbær, og en god hvitvin. Basert på erfaring gir løk, hvitløk og ingefær en god aroma til det meste, så derfor startet jeg med å surre dette i litt olje først
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.