Et flott torskeloinstykke dekkes med litt finrevet sitron, salt og pepper. Server med en tomat- og persillesalat med godt med sitronsaft og olivenolje over
Legg torsk, potetog saus lagvis i en smurt ildfast form. Smak til med kajennepepper, salt og pepper. Skrell og kok potet møre i usaltet vann, og skjær i skiver
Del opp torsken i skiver og kok opp en stor gryte med vann. Det er ikke alltid så lett å få tak i fin røkt torsk i butikken, men når de har det, burde du prøve
Krydre potetenemed havsalt, kvernet pepper og hvitløkskrydder. Server med grønnsaker og saus. Tenkte jeg skulle dele oppskriften på denne sunne og enkle retten
Smakte helt fortreffelig til fersk nytrykket torsk. Tilsett kremfløte ristet sammen med hvetemel (her kan du benytte maisennamel om du ikke vil benytte hvete), samt gressløk og persille
Disse potetene er grovmost og rørt inn med finhakket hvitløk, vårløk og persille. Kok potetenemed skallet på til de begynner å sprekke eller til de er lett å knuse med en gaffel
Kjør grønnsaker og buljong til suppe med blender eller stavmikser. Det burde hvert to, men la oss være realistiske og heller gi oss selv et klapp på skulderen om det blir sånn
Legg dette lagvis i en ildfast form eller en gryte, start medpoteteneog ha så løk og hvitløk over. Hell over fløten og sett formen i ovnen med aluminiumsfolie eller et lokk over
Krydre med nykvernet salt og pepper, og dryss gjerne litt revet persille over. Det meste av næringsstoffene sitter i skallet, derfor liker jeg å ovnsbake små potetermed skallet på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.