Ta ut innmatposen av kalkunenBind opp kalkunen med hyssing så ikke vinger og lår sprikerFyll kalkunen med stuffingenGnikalkunen inn med sitron og pensle med smeltet smør som er blandet med salt og pepperSkjær løk og gulrot, og evt andre rotgrønnsaker og legg de sammen med vann i bunnen av langpannenStekkalkunenen halv time pr
Somtilbehør kan du for eksempel prøve våre grillede oregano- og parmesantomater , potetpuré med timian og hvitløk eller du kan ta en titt i vår del for grønnsaker, salater og poteter for inspirasjon
Stek kjøttet sammen med alt det andre, tilsetttil slutt hakkede tomater. Her servert med Quinoa til. Lenge sida vi har hatt fylt paprika - noe som var engjengangeren periode
Gårsdagens middag ble et aldri så lite festmåltid. Tilbehøret kunne vært en middag i seg selv, men jeg gikk for små søtpoteter, bakt og fylt med masse deilige grønnsaker og urter
paprika (tyrkerne har til og med enegen type som brukes til nettopp dette, litt mindre og med mye tynnere vegger ennpaprikaene vi er vant til i Norge), squash, aubergine, tomat, løk – ja, som det så ofte er er det bare fantasiensom setter grenser
Bland sammen alle ingrediensenetil kjøttdeigfyllet, rå kjøttdeig, kesam, løk, egg og krydder. Tåler ikke koking, men er fint og ha i retter som skal i stekeovnen
Fylt paprika med spinat og fetaost er virkelig til å bli hekta på. Disse smakfulle herlighetene er perfekt både som tapas, grillmat eller somen fantastisk rett i seg selv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.