Fylte horn er jo kjempegodt og smaker selvsagt best når de er nystekt, men lar du dem få noen minutter i ovnen etter at de har vært fryst smaker de også godt
Hjemmelagde horn fylt med hjemmelaget pesto med pistasjnøtter (eller andre nøtter om du vil), ville jeg blitt veldig glad for å bli servert, og det ble de her hjemme også når de fikk det til lunsj her om dagen
Fylte horn og foccacia i brødform. Når det er høst og vinter er det ekstra koselig å bake, og i dag har jeg bakt både fylte horn, rundstykker og en foccacia i brødform som vi hadde til middag
God morgen. Disse laget jeg i går etter at jeg kom hjem fra jobb. Får besøk av min kusine med mann og barn idag ,så disse blir turmat etterpå da vi skal på tyttebærtur
Horn fylt med Ost og Skinke. Dette er en av favorittbakevarene her i huset. I går bakte jeg hele kvelden, og vi hadde rykende ferske horn til frokosten i dag
Ostefylte horn25 g gjær2 dl vann3 dl rømme (jeg liker å bruke lett)1 ts salt1 ts sukkerca 10-12 dl mel (jeg bruker halvt om halvt med sammalt fin hvete og siktet hvetemel - fiber er med på å forebygge tykktarmskreft)
Fylte horn har jeg ikke så veldig stor erfaring med, derfor blir de aldri likedan. Som i dag. Forrige gang jeg laget det, ble de ganske små, mens i dag ble de gedigne
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.