Stek torsketungene i smør noen minutter på hver side, til de er fint stekte. Lag en dip av créme fraîche, smetana eller norsk rømme krydret med chili, pepper, salt og finstrimlet purre
Når jeg er alene til middag gidder jeg ikke alltid å gjøre så mye ut av det. Det er ikke like gøy å bruke lang tid på kjøkkenet når det ikke er noen andre der til å skryte av hvor godt det ble
Bland sammen eddik, salt og maizena, tilsett hvitløk og kylling, bland godt. Stekte nudler. Bruk en stor en stor panne eller wok, varm opp oljen og wok grønnsakene til de begynner å gyldne og møre
Fres sjalottløken i olje til løken er blank. Tilsett hvitvinen og rør rundt til vinen har fordampet. Spe med vann og la det småkoke under omrøring til all væske har fordampet
Det er enkelt å tilberede, og et helt lammelår metter mange sultne mager. Jeg beregner ca 3 timer til 3 kg lammelår til steking av lammelår. Grunnen til det, er at temperaturen stiger 4-5 grader etter at du tar ut lammelåret, og det vil derfor ende på ca 68 grader. Steking Man bør beregne ca 3 timer til 3 kg lammelår
Dette er en lett (=kalorifattig) og god rett jeg ofte lager til meg selv når jeg har lyst på noe varmt til kvelds - eller hvis det er bare meg her til middag
Kjør den ene rabarbrastilken gjennom sentrifugen uten å ta av skallet. Skjær til den hvite delen av purren og kok den i lettsaltet vann med en god klatt smør i
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.