Slik steker du kalkun
#nammis
#nammis
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 kalkun, ferdig tint (beregne cirka
  • ½ kg kalkun per pers)
  • 100 gr ekte smør, romtemperert
  • 1. Dersom du har kjøpt fryst kalkun må du sikre at den er helt gjennomtint før du begynner å steke. Dette kan gjerne ta to
  • 2. Ta ut posen med innmat fra buken. Noen bruker den til saus (lenke) eller stuffing (lenke).
  • 5. Så må vi snakke litt om stuffing eller fyll. Innsiden av en kalkun er rett og slett ikke et godt sted å tilberede annen mat på
  • 6. Dersom du allikevel insisterer på å stuffe kalkunen er det noen råd å følge
  • 9. Så skal kalkunen stekes
  • 12. Så når er kalkunen ferdig stekt
  • 13. Det tryggeste er vel gjerne å bruke gjerne steketermometer i den tykkeste delen av bryststykket

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.