Med brokkolipuré og sprøstekt bacon blir dette fort en favorittrett. Dropp potetene og gjør fiskemiddagen nydelig med det ultimate tilbehøret til torsk, skrei og annen hvit fisk
Stekttorsk fylt med ost og spekeskinke er en spenstig rett med god smak. Skjær torskefileten i jevnstore stykker, og skjær hvert av dem i to til to tynne fileter
Kutt torsken i passe stykker og krydre med salt og pepper. Ha litt olje i en varm stekepanne og legg torsken med skinnsiden ned(hvis torsken er med skinn) hvis ikke legger du den mørkeste siden ned i stekepannen
I dag har vi imidlertid benyttet torsk som hovedingrediens. Smelt en blanding av smør og olje i stekepannen, og bruk torsken i panna i noen minutter – til den får en lys brun farge
Røkt torsk er jo godt, og når jeg fant en pakke på Coop-en på utgående dato, som jeg jo agiterer for at vi må ta i bruk – og det var en av de fineste sommerkveldene i år – hvorfor ikke prøve å lage en spennede rett i stekeplata i WeberQ-grillen
Ha salt og pepper på torsken og stek den i smør. 500 g torskefilet. 1/4 sitron. Kutt opp rødbeter og bland sammen med persille, smuldret fetaost, olivenolje, sitron, salt og pepper
I uka som var benyttet gutta mine og jeg anledningen til å kose oss med grill og terrasse og siden gubben kom sent hjem og det bare ble tre av oss til middag ble dette enkelt og greit løst med torsk og folie
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.