3-4 fed
hvitløk hakket og godt med grønt som også hakkes grovt. Estragon har jeg rikelig av i urtehagen sammen med bladpersille – og de er begge perfekt til fisk!
Kutt opp champinjong i båter og stek de gyldne på en stekepanne sammenmed godt smør og pepper. Det ble en skikkelig innertier for familien, og jeg er så heldig at jeg får dele oppskriften her med dere på bloggen
Skjær torskefiléeten i terninger og legg oppå grønnsakene. Server gjerne sammenmed rå gulrot. Krydre med (masse) dill og fordel klatter med dijonsennep (denne sennepstypen gir MYE smak)
Kyllingen "setter seg fast" pågrillen, men de "løsner" når de har fått stekeskorpe". Vent med å pensle på bbq-saus, for den inneholder sukker og kan fort bli brent
Legg purrebitene på en tallerken og legg stykkene med den røkte ålen oppå. En purre av normal størrelse er for tykk til at den vil myknes og til at sødmen får utvikle seg når den grilles på denne måten
Bland sammen gressløk og dill og fordel det påtorskestykkene. Pensle torskestykkenemed olje og strø på salt og pepper, legg de i en liten ildfast form med litt olje i bunnen
Når grønnskene har fått stek litt i panna, legger du også fisken i stekepanna og steker den noen minutter på hver side slik at den akkurat blir gjennomstekt
- Fres først poteter, gulerot og persillerot i en varm panne med olivenolje, salt og pepper. Torsken. - Fres så blomkål og sukkerertene i en varm panne med olivenolje, salt og pepper
Legg smør på toppen og pakk sammen. I uka som var benyttet gutta mine og jeg anledningen til å kose oss med grill og terrasse og siden gubben kom sent hjem og det bare ble tre av oss til middag ble dette enkelt og greit løst medtorsk og folie
Legg fisken på toppen, krydre godt med salt og pepper og hell over saften fra sitronen. 700 g torskefilet1 gul løk i skiver1 fedd finhakket hvitløk3 gulrøtter i skiver7- 8 cherrytomater delt i to1 bukett brokkoli3 dl grønnsaksbuljong2 ss olivenoljesaften fra 1/ 2 sitronsalt og pepper(grønn pesto kan smøres på toppen av fisken om du vil for ekstra god smak)Kutt opp grønnsaker og legg dem i en ildfast form. Legg aluminiumsfolie over, og sett i ovnen på 200 grader i ca 25 minutter. Serveres med ris og en god saus til (eller om du vil bare bruke buljong kan du det) 700 g torskefilet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.