Glem elgen, skogens konge, det er reinsdyr som regjerer i min kjøttverden. Reinsdyr er for meg kongen av kjøtt, det beste av det beste, en kjøttgave sendt fra Gudene
Reinsdyr tataki. -). 29. 12. 2014 kl. 21. 27 i. Kjøttretter. Ingen kommentarer. Tataki er en tradisjonell japansk metode der kjøtt eller fisk stekes raskt på svært høy varme, før det blir skåret i tynne skiver
Reinsdyrstek er sjelden å finne på menykart i India. Det er vel rettere sagt at jeg har aldri sett det noen sted, men India er så stort at leter du nok, finner du det du tror er umulig
. Søndag og kaldt og vått novembervær, krever god, varm og høstlig mat. Jeg har ikke veldig mye erfaring med å lage reinsdyr, men det er jo alltid artig å prøve noe nytt
Jeg kjenner ingen som fanger maten sin selv, men det må vel ikke være selvskutt for å være velskutt. Jentemiddag med vilt hos piratkapteinen skulle likevel vise seg å bli en suksess
Det er ikke ofte jeg kjøper karbonader. For det første er jeg ikke så glad i kjøpe karbonader og for det andre liker jeg å lage det meste av maten fra grunnen av
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.