Serveres med fløtegratinerte poteter og gulrotpure. Del en smakfull oppsrift med dine venner. 600 g indrefilet av reinsdyr. Relatert 600 g indrefilet av reinsdyr
Og det ble mottatt med mye "mmm" begge gangene og "kan jeg få skje til sausen. Begge gangene serverte jeg med hasselbakte poteter, den ene gangen med en smør og hvitløksblanding og den andre gangen med smør og ost på
Servér indrefileten i skiver med den kremede soppen, hasselback poteter og en frisk grønn salat. Renskjær fileten for sener og hinner med en skarp kniv
Det startet med honning og akevittmarinert selvfisket ørret, fortsatte med rådyrfilet og kuliminerte altså med denne flotte tallerkenen basert på det beste kjøttet fra skogens konge
Enkel å lage er den også, og utrolig forfriskende med nye smaker til den tradisjonelle helgebiffen. La sausen holde seg varm, mens du jobber med tilbehøret, jeg gikk for soppstuing og smørstekt asparges
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.