Reinsdyrcarpacciomed tyttebærsvinaigrette, pære og trøffelmarinert skogssopp. Reinkjøtt er helt vanvittig godt på smak, og med en mørhet du ikke finner i noe annet kjøtt
Reinsdyrene går fritt og beiter hele året og er matproduksjon helt i ett med naturen. Det er ikke tvil hos meg – reinsdyr er det beste viltkjøttet som finnes
Krydre reinsdyrfiletmed salt og pepper, og brun den raskt på begge sider i en stekepanne med olje. Her får du en spennende variant med reinkjøtt og multesalsa
Jeg har ikke veldig mye erfaring med å lage reinsdyr, men det er jo alltid artig å prøve noe nytt. Stek finhakket rødløk, sopp og bacon i en panne med smør
Serveres med fløtegratinerte poteter og gulrotpure. Del en smakfull oppsrift med dine venner. 600 g indrefilet av reinsdyr. Relatert 600 g indrefilet av reinsdyr
Jeg hadde de inn i steikeovnen sammen med poteter som var skåret i båter med olje, salt og pepper. Jeg delte en tomat i to og hadde den i samme formen med litt fersk basilikum på
Start med sausen. Krydre med salt. Server med salat og et godt brød til. ca 700 g ytrefilet av reinsdyr eller annet vilt. Nydelig godt ca 700 g ytrefilet av reinsdyr
Oppskrift på reinsdyrsteken som avler rikelig mengder med kraft, får du her. Suppe er super restemat når du har ferdig stekt kjøtt fra gårsdagen, som for eksempel etter å ha laget reinsdyrsstek
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.