Husk at du kan lagre oppskriftene mine direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin HER Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag
Så da startet jeg enda et nytt forsøk på å få til et brød som jeg er fornøydmed. Her hjemme får jeg aldri godt, grovt brød, fordi jeg ikke er flink til å lage dem og ingen andre her heller kan
Dette er fordi gjæren ikke skal komme borti vannet og begynne å virke før tiden. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har fått meg en brødbakemaskin før nå
Legg de i en smurt brødforog lar det etterheve ca. Dette er et deilig smalfult brød som kan spises som det er eller serveres med suppe, salater og gryter
- Vend eggeblandingen forsiktig inn i eggehvitene som er stiv og luftig. Har liksom mistet gnisten på kjøkkenbenken, men litt rask og sunn kveldsmat er godt
så kjekt å kunne sende med barna hjemmelaget brød. bland sammen melk, sammalt hvete fin og grov, sammalt rug fin og grov, havregryn og havre kli til fordeigen
De to sistnevnte blander jeg helst med en god del hvetemel, for å få luftige og gode brød. Bare deigen får hevet seg fint, er det ikke så nøye med hvor lenge den står
B. r. ø. d. e. t. l. a. g. p. å. k. u. n. f. ,. v. i. b. h. s. o. j. D. m. y. æ. /. (. ). I. A. T. 1. 8. 0. 4. -. 5. J. “. c. ”. M. N. w. R. H. q. ♥. 7. 9. 2. 6. 3. S. F. L. V. d l
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.