Men snertent som det er, så bærer vi rundt på det som det passer- og et perfekt gjemmested når barna leker gjemsel, selv om de har en fristende og dermed en litt makaber aroma når de kommer ut, fordi tennene løper i vann
Men snertent som det er, så bærer vi rundt på det som det passer- og et perfekt gjemmested når barna leker gjemsel, selv om de har en fristende og dermed en litt makaber aroma når de kommer ut, fordi tennene løper i vann
du kan velge om du vil ha en tykk bunn eller om du vil ha to bunner med fyll i midten og oppå. og i tilegg at det bestandig blir tatt godt i mot av gjester/familie/venner eller besteforeldre
Fersk rabarbra minnerombarndommen da jeg knasket stilkene i hagen og dyppet de iblant i sukker. Heldigvis så finnes xyla/ sukrin eller bjørkesøt som er min erstatning for sukker- smaker like søtt, har lik konsistens og farge
Siden jeg ikke kommer til å få plass en ukemeny før i morgen, man må jo vente på lønn må vite, kan jeg jo bare fortsette med noen innlegg litt på siden av prosjektet, og hva passer bedre i januar enn å mimre om tapte sommereog det bløde Sørlandet
Denne næringen jeg snakkerom (vitaminer, mineraler, proteiner, fett og karbohydrater) styrer nemlig alle prosesser i den kropp, blant annet forbrenningen
Og når det kjem til dessertar, stolar eg på franskmenn tvers gjennom. Til og med franskmennene kunne ikkje finna ein betre måte å beskriva desserten på enn å berre kalla han perfekt
Denne næringen jeg snakkerom (vitaminer, mineraler, proteiner, fett og karbohydrater) styrer nemlig alle prosesser i den kropp, blant annet forbrenningen
Til og med i såkalte "non-stick" former. du skal bake kake, og tror du har smurt formen godt. Eller du stoler på at formen virkelig er non-stick som det står
Denne næringen jeg snakkerom (vitaminer, mineraler, proteiner, fett og karbohydrater) styrer nemlig alle prosesser i den kropp, blant annet forbrenningen
No har engelskmenn og andre britar fått mykje (fortent) juling opp gjennom historia for maten sin. Vi hadde ein fjernsynskanal, og ein nærbutikk med ferskvaredisk
De viktigste tingene å huske på med rødgrøt er forholdet mellom potetmel og saft, og det at saften må være sterkere enn du vanligvis drikker for at du skal få frem smaken skikkelig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.