Kok opp vann med salt og smør, ha i couscousen, ta kjelen vekk fra platen. Krydre med koriander, chilipowder og smak til med sukker og salt før fisken legges i
Pannesautert scampiChili-bakt torskmed sitronsmørDel på. Så i bollen med brødkrum, tilsettes. Har tidligere lagt ut panerttorsk her, men om du synes det kan bli kjedelig, så vil denne krydre hverdagen og ganen litt mer
For tynn, kan du jevne den med potetmel eller maizena og melk pisket sammen i en kopp. Jeg har et lite og normalt hjem, og det betyr at jeg må bruke opp mat fra fryseren, som alle andre
Vi hadde ovnsbakte rødbeter og kålrotmos til. 2-3 torskefileer legges i en ildfast form, klem blandingen på filene og bak de i ovne på 200 grader til kjøttet legg detter fra hverandre. Kan godt kjøre opp varmen til 225 grader med grill noen minutter på slutten. 2-3 torsk
Man kan jo bruke all slags mulig ferdig preparert fisk, som fiskepinner og annen panert fisk fra frysedisken, men det er ingen tvil om at hjemmelaget er best
Kjør grønnsaker og buljong til suppe med blender eller stavmikser. Det burde hvert to, men la oss være realistiske og heller gi oss selv et klapp på skulderen om det blir sånn
Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fisken blir saftig og velsmakende, ingen fiskekasserolle, ingen fiskelukt og fisken blir helt perfekt "kokt"
Ogtorsk smaker herlig med litt spicy tilbehør. legg torskefileter oppi sausen og stek videre i ca. Og spicy hverdagsmat, krydrer livet og kjærligheten…følg med videre
Og man kan vel si at det som fungerer med skrei fungerer like så godt til torsk, selv om man heller skulle ønske at man fikk tak i skrei, da sesongen er noe begrenset
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.