Som nevnt tidligere er vi lite flinke til å spise fisk, med unntak av bl. Jeg tenkte derfor at jeg skulle prøve å lage fiskepinner selv, eller iallefall en type panert fisk, sånn at jeg sørget for at vi fikk i oss litt ren fisk
Pannesautert scampiChili-bakt torskmed sitronsmørDel på. Så i bollen med brødkrum, tilsettes. Har tidligere lagt ut panerttorsk her, men om du synes det kan bli kjedelig, så vil denne krydre hverdagen og ganen litt mer
2-3 torskefileer legges i en ildfast form, klem blandingen på filene og bak de i ovne på 200 grader til kjøttet legg detter fra hverandre. Kan godt kjøre opp varmen til 225 grader med grill noen minutter på slutten. 2-3 torsk
Ha dette oppi samen med løken og la det surra ei stund. Vend torsken i eggekvite, ha det over i griljer, salt og pepar blanding og steik det på middels varme
Visst du vil lage glutenfrie wraps bytter du ut melet med glutenfritt mel. Vi har fylt de med røkelaks, avokado, fetaost og salat, men du må gjerne fylle de med noe annet du liker bedre
Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fisken blir saftig og velsmakende, ingen fiskekasserolle, ingen fiskelukt og fisken blir helt perfekt "kokt"
Og man kan vel si at det som fungerer med skrei fungerer like så godt til torsk, selv om man heller skulle ønske at man fikk tak i skrei, da sesongen er noe begrenset
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.