Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fisken blir saftig og velsmakende, ingen fiskekasserolle, ingen fiskelukt og fisken blir helt perfekt "kokt"
Renn av vannet og ha det over i en ildfast form sammen salt, pepper og god olivenolje. Så legger du fine skiver av spansk spekeskinke over fiskestykket
Krydre potetene medhavsalt, kvernet pepper og hvitløkskrydder. Server med grønnsaker og saus. Tenkte jeg skulle dele oppskriften på denne sunne og enkle retten
Krydre med nykvernet salt og pepper, og dryss gjerne litt revet persille over. Det meste av næringsstoffene sitter i skallet, derfor liker jeg å ovnsbake små potetermed skallet på
Ha litt god olje i en ildfast form og legg i poteterog grønnsaker, dryss over salt, pepper og timian, vend rundt på grønnsakene slik at du får jevnt fordelt olje og krydder
Den finnes også i andre varianter med chili, tomat ogchorizo. Torskefileten ble levert av Son Brygge og den økologiske pestoen og grønnsakene får du kjøpt på Matland i Moss
Klippsfisken er levert av Son Brygge og de andre produktene er sponset av Matland i Moss. Utvannet klippfisk stekes i ovnen sammen med smakfulle tomater, paprika, oliven, party poteter, rødløk ogchorizo boller
Deilige stekte potetermed sprø skorpe og smak av hvitløk og krydder Nammis. Skjær poteter i båter, tilsett det du vil av krydder og andre grønnsaker, og bak i ovnen til alt er sprøtt og gjennomstekt
Drypp gjerne litt av oljen som er igjen etter steking avchorizoog bacon over før servering. Når potetene er blitt møre heller du av vannet av kjelen ogmoser potetene
Ta sausen av varmen og rør i persille, gressløk og koriander. Legg i båter av lime. Salmón Noruego - i en deilig "ALT I EN FORM", med blåskjell og urtesaus a'la Edel
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.