Ha litt god olje i en ildfast form og legg i poteter og grønnsaker, dryss over salt, pepper og timian, vend rundt på grønnsakene slik at du får jevnt fordelt olje og krydder
Jeg brukte Amandine poteter med skallet på. Ferdig kokte poteter, urteblanding og lime. 600 g små poteter. Ingredienser til Ovnsbakt laks med poteter, blåskjell og urtesaus ✿ 4 stk laksefilét a 150 g 600 g små poteter
Til 2-3 porsjoner400 gram torskefilét500 gram wokgrønnsaker eller andre frosne grønnsaker5 små poteter DijonsennepDill Sitron Eventuelt litt salt og pepper
Ovnsbaktepoteter er kjempegodt, men jeg er utrolig glad i søtpotet også. Det er en utfordring blant norske matbloggere nå hvor man skal dele oppskrifter med poteter
Ovnsbaktepoteter hører for meg hjemme på et tapas bord. Perlepoteter, mandelpoteter eller andre små poteter, regn 3-5 poteter per person til et tapasbord, alt etter størrelsen
Dette er gjestemat der ingen behøver å bruke mange timer på tilberedelsen da mye kan gjøres på forhånd som å skrelle poteter og selleri og å kutte opp alle ingrediensene til salsaen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.